Bericht versturen
Thuis

Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
CHINA Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited certificaten
CHINA Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited certificaten
Klantenoverzichten
Meerdere keren samengewerkt, Nice! Zijn Originele Delen, Snelle Levering en Goede Dienst!

—— M. Cordlier Mathieu

Zandig is Geduldig, Geschikt beantwoord ons altijd alle soortenproblemen over Machine en Delen. Zeer Professioneel, zijn zij Goede Partner.

—— M. Erica C Lagarry

De zaken bloeien! Producten Grote Voorraden, Authentieke Delen, Levering snel, Redelijke Prijs!

—— Mej. Vicki

 • lopende band

   

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited fabriek productielijn 0

   

   

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited fabriek productielijn 1Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited fabriek productielijn 2Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  KINGFEI heeft productiebeheer en Inleiding van Buitenlandse geavanceerde Technologie, ook het substituutgoederen van aanbiedings hoge quanlity en ander SMT verwant klein materiaal vooruitgegaan.

  Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited fabriek productielijn 0

 • R & D

  Hoofdzakelijk Beperkt de Technologieco. van Dongguankingfei, behandelt verkoop, onderhoud en de technische dienst van het materiaal en de randapparatuur van SMT/AI.

   

  Sinds zijn stichting, is KingFei bezig geweest met het verlenen van de attente diensten en de optimale producten van prestatieskosten aan elektronische fabrikanten en handelaars die „aan cliënten, kwaliteit, eerlijkheid en beloning voorrang geven“.

   

  Wij kunnen ons de gecoördineerde SMT-diensten door middel van bijna 200 globale beroeps, de machine van overzichtssmtmounting & AI materiaalproductielijnen en rijke onderhoudservaring over het materiaal en de randapparatuur van JUKI veroorloven.

   

  Daarom hebben wij vertrouwen om het lood in SMT-de materiaaldienst met deugd van totale sterkte, volledig de dienstsysteem en oprechte bedrijfsfilosofie te nemen. 

Contactgegevens
Dongguan Kingfei Technology Co.,Limited

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: +8613713862102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
.